luni, 9 martie 2009

Final pentru prima etapa

-
Hello!

Am revenit la civilizatie...
De cateva ore am ajuns in Alice Springs.

Dupa ce am urcat pe varful Zeil si am mai parcurs o ultima portiune pe raul Finke, am finalizat prima parte a expeditiei Terra Magazin – Australia 2009.

Aici puteti vedea comunicatul oficial si foto pe care mi-am facut-o pe varf…

____________________

Ar fi trebuit sa merg pana la Mount Stuart si apoi la Devil’s Marbles dar din cauza incidentului de la start am pierdut doua saptamani… am mai pierdut timp si pe traseu din cauza dificultatilor intalnite si astfel, din lipsa de timp, am fost nevoit sa scurtez traseul.
Pierderea nu este semnificativa, pentru ca deja am atins medii naturale asemanatoare celor in care ar mai fi trebuit sa ajung… deci ca informatie si foto nu as fi gasit ceva cu totul nou… doar mici diferente.

Acum insa nu voi sta locului…
In 12 martie pe la pranz voi fi deja in Katherine, in nordul extrem al continentului.
De aici voi porni spre platourile si mlastinile din Kakadu, pentru a strabate o zona cu totul diferita fata de tot ce am intalnit pana acum.
-

3 comentarii:

Anonim spunea...

FELICITARI!!!Suntem bucurosi alaturi de tine...dar,aceasta incrancenare(lupta cu timpul)nu te indeparteaza de la obiectivul initial:,,descopera-ti semenii'?!!

singur in Atacama... spunea...

...
Neajungand printre aborigenii veritabili, fiind oprit accesul in micile lor comunitati, acum nu am apucat sa ating si latura aceasta - "Descopera-ti Semenii"...
In Australia am mers doar pe partea de extrem.
Anul trecut traversand Atacama, in Chile, am acoperit extremul... dar apoi m-am dus printre bolivieni, vazandu-le viata.
---
Am in plan expeditii... proiecte legate doar de semeni... de viata si obiceiurile intalnite pe alte meleaguri, in locuri de referinta.
Totul tine insa de gasirea banilor pentru aceste proiecte... bani care se strang cu greu...

Anonim spunea...

Nu diminueaza din meritul tau de,,expeditionar roman''faptul ca nu ai intersectat si comunitatile aborigene......Ai sacrificat din ,,satisfactiile ''ei.....Suntem in continuare mandri,,,,,si cu ochii pe tine.Se pare ca ai tai,(ochii)..sunt bine acum.....Pas usor