sâmbătă, 6 iunie 2009

Ultima saptamana...

-
Saptamana care urmeaza va fi ultima din periplul inceput in 4 mai.
Atunci am pornit prin tara, la intalniri cu tineri si oameni maturi... prezentand rezultatele – info + foto – aduse din Australia 2009.

Zilnic am 2-3 prezentari...
Am ajuns cam in toate zonele tarii – din Botosani pana la Resita... din Satu Mare pana la Bucuresti.


Consider importante aceste intalniri directe.
M-as putea limita doar la articole pentru reviste... sau la scrieri pe net.
Dar intalnindu-ma direct cu publicul larg, oamenii pot afla mult mai in amanunt ceea ce a insemnat Australia 2009 si celelalte expeditii pe care le-am derulat anterior... pot afla raspunsuri la intrebarile lor despre aventura si cunoastere...

De fapt, prin imagini si istorisiri incerc sa-i indrept, in special pe cei tineri, spre natura... spre dragoste de viata... si bunatate fata de cei din jur...
-

8 comentarii:

Mihai B. spunea...

Aceste intalniri cu publicul sunt foarte benefice, zic eu, deoarece in modul acesta multi au ocazia sa te cunoasca personal si sa auda relatarile tale, care sunt fantastice :) In modul acesta tinerii afla noutati si multe lucruri interesante despre lumea reala in care traim, si nu noutati de genu "vedeta cutare s-a drogat" sau "cutare a fost omorat", violenta care predomina din nefericire in mass-media. Ma bucur ca ti-ai facut timp sa vizitezi si micutul nostru orasel, Jiboul, si sa stii ca multi au ramas impresionati de povestirile tale. ;)

crocodil spunea...

Alin, multumesc pt. raspunsul dat la postul anterior.
Intrebare. La sala Clio din arad, am vazut ca te au mai intrebat si altii, ai preconizat in viitorul apropiat sau indepartat, o expozitie cu fotografii din expeditia australiana?

Ela Roseni spunea...

Nu si prin Deva...:(!
Succes in continuare!

singur in Atacama... spunea...

Voi scoate 8-10 printuri cu imagini din Australia, pe care le voi adauga celor din Atacama... urmand a le expune impreuna. Se va putea face astfel o comparatie directa intre aceste doua zone desertice.
Daca lucrurile vor iesi conform planului, voi expune pentru inceput aceasta combinatie foto la Libraria Carturesti, din Iasi.
Nu am insa in plan o expo de foto integrala cu Australia... ci merg pe ideea prezentarilor de slide show-uri, unde pot arata mai multe imagini... spunand si povestea expeditiei...
:)

singur in Atacama... spunea...

Iti multumesc Ela... succes si tie, in tot ce faci!
Au mai ramas destule locuri unde ar fi trebuit sa merg si nu am mai ajuns...
Voi relua periplul cu 'Australia 2009' ceva mai la toamna... si poate voi ajunge in cele din urma si la Deva.

crocodil spunea...

..stii, daca stii un seminar, acela e la o ora la care nu poate toata lumea participa - cum eu l-am pierdut pe cel de la Arad. In schimb o expozitie dureaza zile, saptamani. Acest lucru lasa loc in agenda oricui sa dea o fuga sa vada realizarile tale fotografice :) De acea are avantaje serioase o expozitie, comparativ cu seminariile, aparitiile media...

singur in Atacama... spunea...

E adevarat ce spui...
Stii?!... as expune si imaginile din Australia in expozitii de fotografie... doar ca ar trebui sa gasesc vreo 2000 RON pentru printuri + inca 500 RON pentru fiecare vernisaj organizat in tara.
Si, pe moment mi-e peste mana...
Am in plan sa expun la Arad printurile din Atacama, care au fost la Carturestii din Timisoara si Cluj...
Sa vedem...

crocodil spunea...

Pai sa ne tii la curent cu evenimentele:) Mersii!