luni, 15 februarie 2010

Va astept acolo...

-
Intotdeauna merg singur...
Asa voi pleca si spre Etiopia.

Ajuns in Addis Abeba, voi porni imediat spre vest, spre plantatiile de cafea din zona Kafa – locul de origine a cafelei. Apoi pasii ma vor duce pe muntele Wenchi (3386 m alt.) – un vulcan cu terenuri cultivate chiar in crater... dupa care, mai la nord, voi traversa muntii Abune Yosef, cu ascensiune pe varful principal – 4260 m alt. Intreg acest masiv muntos este considerat o bijuterie ascunsa a naturii etiopiene.
Vor urma apoi alte locuri interesante...
Dar dupa o luna ma voi reintoarce in capitala, pentru a-mi prelungi viza.

Si... atunci ne putem intalni!!!... si sa pornim la drum impreuna!!!
Spre deosebire de toate expeditiile precedente pe care le-am derulat, Etiopia 2010 cuprinde acest aspect unic, inedit. Pentru prima data, cei interesati de un alt fel de a calatori si care vor sa-si „descopere semenii” la fata locului, nu doar prin intermediul prezentarilor post-expeditii, pot sa-mi fie alaturi in continuarea periplului etiopian.
Ceea ce va propun inseamna un traseu prin locuri cu o natura extraordinara... sau incarcate de istorie si credinta.
Impreuna vom putea trai experiente unice, gustand din plin din incercarile unei astfel de aventuri.

Daca sunteti interesati de Etiopia si de aceasta oportunitate de a merge impreuna, intrati aici pentru mai multe informatii.

De pe unde va fi posibil voi posta aici, pe blog, articole si foto live din Etiopia... poate va voi incita si va ve-ti pregati si voi rucsacul...
Va astept!
-

Niciun comentariu: