marți, 8 martie 2011

O leziune pe os

-
Zilele trecute, in urma unui RMN facut la bratul drept – la care am avut tumora – mi s-a depistat o leziune de aproape 2 cm in diametru.
Este localizata pe os, la nivelul capului humeral.

Nu se stie inca ce e cu ea – urmeaza sa merg in Ungaria, la Szeged, pentru un examen scintigrafic.

Confruntand rezultatele celor doua examinari, sper ca impreuna cu medicii sa ma dumiresc ce e cu leziunea aceasta nou aparuta.
Sa speram ca e doar vreun efect nedorit al tratamentului radioterapeutic… al celor 30 de sedinte de radiatii cu cobalt pe care le-am facut in toamna…

Vom vedea…
-

9 comentarii:

Cornelia spunea...

Multa sanatate, Alin! Si apoi cat mai multe calatorii frumoase!

leo spunea...

Am citit despre tine si vreau sa iti urez sanatate. Esti un luptator, esti puternic. Undeva in tine este forta de a depasi si aceasta incercare. Doamne ajuta.

foto+grafie spunea...

Capul sus si priveste inainte. Lumina continua sa deseneze si te asteapta sa ne arati asta.
Alinare sa ai cat mai repede, Alin.
Iti doresc toata puterea primaverii. Si sa te ajute Dumnezeu. Ai incredere.

Ilinca spunea...

Cine stie cati dintre noi nu avem leziuni pe oase :) O sa fie bine pana la urma si sunt sigura ca simti asta! Te tinem de mana toti.

Alice Gherman spunea...

Multa sanatate. Sa iti ajute Dumnezeu si sa nu fie mare lucru acea leziune!

Anonim spunea...

Rezista Alin !, am auzit ca la Szeged e o clinica serioasa.

VertAnge spunea...

Multa sanatate si curaj!

floringrecu spunea...

Multa sanatate. Eu sunt un fan al dietelor vegane care m-au ajutat foarte mult. Am pornit de la studiul china si dr mcdougall. Chiar am citit despre un caz asemanator cu al tau: http://drmcdougall.com/stars/star07_ruth-heidrich.html

Radu-Montreal spunea...

Salut, Alin. M-a impresionat vointa ta de a depasi limitele. M-a impresionat si lupta ta cu cancerul. Nu stiu, poate ai incercat deja, dar... nu strica sa incerc: exista numeroase cazuri de vindecari de cancer prin consumul prioritar de fructe, legume si germeni. Da o cautare pe Google cu "Ernst Gunter Hrana vie" si acceseaza site-ul ligiapop.com. Sanatate maxima!