marți, 28 februarie 2012

interviul din Formula AS

-
Dragii mei,

La inceput de ianuarie va spuneam ca a aparut un articol amplu in revista Formula AS, despre expeditiile si calatoriile pe care le-am facut in decursul anilor.

Sunt vorbe mai ales despre oamenii pe care i-am intalnit, si despre intamplari inedite.
Oameni simpli, de o caldura extraordinara...

Pentru cei ce nu au reusit sa cumpere atunci revista, va indemn la lectura acum - articolul a aparut in format electronic, in paginile site-ului revistei Formula AS.

Spor la lectura!... si cu folos :)
-

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com