duminică, 25 ianuarie 2009

I'm alive!

-
Salutare, tuturor

Dupa cum vedeti, mi-a revenit graiul.
Am trecut prin momente critice, dar acum totul e Ok. Dupa doua zile petrecute in spital, pot zice ca m-am refacut complet. Imi cam simt rinichii, ca au fost uscati ca boabele de fasole... dar durerile sunt tot mai slabe...

Sunt din nou in Yulara... localitatea de langa Uluru - stanca sacra a aborigenilor, de langa care pornisem cu cateva zile in urma.

M-am intalnit cu unul dintre pilotii elicopterului... am stat de vorba.... voi merge si la punctul sanitar unde mi s-a acordat primul ajutor - tuturor le-am multumit si atunci si acum, in intalnirile ulterioare.

Le multumesc tuturor celor din echipa de sprijin, din tara... si domnului Selian, din Australia.

Vreau sa le multumesc si tuturor celor care prin mail-uri, prin comentariile de pe site-uri sau doar pe calea gandului mi-au fost alaturi. Sunt zeci de persoane care m-au incurajat si imi sunt alaturi pe mai departe.

Va multumesc tuturor!!!
-

9 comentarii:

catalinpetru spunea...

cat mai esti pe scaun in fata compului
gandeste-te daca ai gresit ceva

si bafta mai departe

singur in Atacama... spunea...

Salut!... te referi la vreo greseala care sa fi dus la incident?

catalinpetru spunea...

da, bineinteles, la incident ma refeream
incercam sa fiu si eu constructiv
cand mi-ai povestit la tm, c-ai plecat in atacama cu bocanci simpli, si-n blugi si camasa m-am crucit (motive si financiare, sunt convins)

de aia ziceam, macar sa-ti analizezi in liniste putin incidentu, in caz c-a fost si o greseala de la tine

am citit si ultimele 2 posturi, vad ca te tot supara comentariile de 2 lei si oamenii din spatele lor

la fel cum a fost si la articolu de mai demult din evz

NU le mai baga in seama
ai sa mori si ei tot o sa fie la fel

am fost in indonezia acum din 28dec-14ian

s-am ramas mai mult decat placut surprins de hindu people
si m-am bucurat sa vad ca erai cat de cat aproape

singur in Atacama... spunea...

Da... am analizat cauzele care au dus la incident si sunt omul care invata rapid, din mers...
Voi explica ce s-a intamplat de fapt... dar nu acum.
Repet - nu lipsa apei a declansat incidentul ci deshidratarea a fost element secundar...
Vom vorbi despre asta...
:)

singur in Atacama... spunea...

Atacama... si acolo, ca si aici, am avut doua perechi de bocanci, doar ca la una am renuntat la un moment dat, pt a lua mai multa apa...
si ca umblu in blugi, e o alta poveste... nu tine de partea financiara...
:)

Unknown spunea...

normal ca te incurajam...Daca altii au damblaua sa dea in cap celui curajos,nu toti sunt asa :) Personal iti ureaz succes si te sustin moral de acasa...Ursul merge si cainii latra...lasa-i pe toti sa spuna ce vor si merge cu fruntea sus.Nu oricine se poate mandri cu atatea realizari...

AGC spunea...

Ma bucur ca ai reusit sa treci peste greutatile ivite, si ca esti sanatos si bine, apt pentru a-ti continua riscanta ta expeditie, de unul singur prin acest mare desert, plin de riscuri, unul mai mare ca altul.
Iti doresc mult succes si sa ne reintalnim sanatosi acasa.
Aceste mesaje sunt scrise cu ajutorul Roxanei, deoarece ea scrie mult mai repede la computer si computerul meu are probleme tehnice.
Iti doresc succes si concentreaza-te numai asupra problemelor pe care le ai de infruntat si nu asupra unor idei si opinii diferite de ale tale. Si ia de la cei care-ti scriem, tot ceea ce iti poate fi util intr-un fel sau altul (moral, mai ales).
Am incredere in tine ca vei reusi, desi este foarte greu, dificil, mai ales pentru ca esti singur.
Cu incredere,
Ardelean Gheorghe Cornel - Scriitor/Filozof

Anonim spunea...

Succes in continuare ... daca nu te superi eu am o rubrica pe blog-ul meu numita: "Mandru ca-s Aradean". Te-am introdus acolo cu un post legat de plecarea ta, voi continua sa redau din experienta ta din Australia. Daca imi permiti am sa postez si cateva poze, bineintels cu link si sursa la blog-ul tau.

Tin pumnii si sa ne vedem cu bine inapoi la vara cel tarziu.

Anonim spunea...

Apa trece,pietrele raman...Aline te admir...fii tare si crede in ceea ce poti primi de sus...Esti un om curajos si f.f.f. puternic,si reusita este de partea ta...tu stii asta si speri ca toti sa te inteleaga,dar nu este asa?nu toti sunt de parerea si de partea ta...intelege,si nu te da batut...Te port in suflet si ma rog Tatalui Ceresc sa fie cu tine in Expeditia pe care o faci si sa ne revedem cu bine...Bafta, and " GOD BLESS U MY FRIEND" :))) ALL THE BEST BRO... GOOD ON YA :))) YOU CAN MAKE IT,ALL THE WAY BRO... J.B.