joi, 12 februarie 2009

Piatra sub talpi

-
Nisipul a ramas in urma… am schimbat decorul…

De trei zile o tin numai printre bolovani si rupturi de panta… vai abrupte si proeminente stancoase.
Trunchiuri contorsionate, macinate de vreme… tufarisuri si plante suculente… ierburi mai mult sau mai putin inalte… se inghesuie unele intr-altele, facand inaintarea un cosmar.
Si totusi, se poate!

Acestea sunt dealurile Petermann – nu foarte inalte, dar extrem de accidentate.
Maine sper sa cobor de pe ele, ajungand la capatul lor estic…
-

7 comentarii:

gyges77 spunea...

Pozele sunt mai mult decat binevenite. Le asteptam de mult. Intr-adevar, pare un teren foarte accidentat si dificil. Iti doresc putere sa infrunti muntii. Pana la Areyonga mai ai destul de parcurs. Ai grija si asteptam noi poze :)

Anonim spunea...

pozele constitue legatura virtuala cu tine in continuare.voi incerca sa acceses restul pe terra magazin.....voiam sa verific un detaliu aparut in presa despre pozitia (fetus) in care ai fi fost reperat de echipa de salvare,,,,?cred ca intuiesc cauza stadiului avansat de deshitratare incazul in care imi confirmi versiunea lor...putere si prudenta!!!esti o inspiratie ptr noi ,,muritorii''de rand care nu avem curajul da materilizam viselenoastre.....bafta.

Anonim spunea...

Ce locuri...unii dintre noi le vedem doar la TV. Sau nici macar acolo

Anonim spunea...

suntem la fel de insetati .....de poze si cateva cuvinte ....de acolo ....din miezul actiunii.speram ca ''nici o veste=veste buna''SUCCES!!!!!!!!!!!

gyges77 spunea...

N-ai mai postat de o saptamana. Sper ca e totul OK.

Anonim spunea...

Te rugam sa ne dai un semn de viata...sorry exista deja un precedent ''recent''.Daca tacerea ta este impusa de un eventual monopol,,informational''al revistelor cu care colaborezi....NO comment ;dar vrem o certitudine ca esti OK.....atat.Conditiile extreme,conditiile meteo total nefavorabile.....sunt motivele ingrijorarii noastre....succes in continuare....esti o inspiratie pt noi

singur in Atacama... spunea...

Dupa cum vedeti, totul e Ok... "doar" probleme cu satelitii. :)
Puteam sa mor linistit, fara sa mai creez valva... ca pe ultima portiune nu am avut semnal de nici un fel...