vineri, 15 mai 2009

Proiectii foto, in Bucuresti

-
In acest sfarsit de saptamana voi avea doua proiectii foto cu 'Australia 2009', in Bucuresti... la care va invit...
Astfel:

Vineri, 15 mai, voi sustine o prezentare la Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, in deschiderea festivitatii de premiere a castigatorilor Concursului de fotografie Foto Practica.
Manifestarea va avea loc in Amfiteatrul Valsan, ora 15:00.

Iar sambata, 16 mai, la ora 18:00, va invit la Muzeul de Geologie... unde ma veti putea asculta... veti putea vedea imagini si vom putea dialoga despre Australia... despre expeditii si fotografie...
Evenimentul este cuprins in programul manifestarilor din cadrul Noptii Muzeelor.

Va astept!
-

9 comentarii:

matei spunea...

Am fost la prezentarea de sambata si a fost foarte reusita. Felicitari si mult noroc in continuare in ceea ce faci!

singur in Atacama... spunea...

Multumesc, Matei!
Am vazut ca cei prezenti la Muzeul de Geologie au urmarit cu atentie cele prezentate.
Din pacate nu am avut timp mai mult pentru discutii - ma gandesc ca au mai ramas intrebari care isi asteptau un raspuns...

Unknown spunea...

Inedita prezentarea de la Muzeul de Geologie, prin noutatea informatiilor si prin faptul ca, asa cum ai spus si tu, cand e vorba de expeditii in natura "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"; aveam o cu totul alta imagine mentala a desertului australian.
Astept cu nerabdare urmatoarele prezentari.

Ely spunea...

mi-a placut foarte mult prezentarea ta de astazi de la colegiul Mihai Eminescu din Bacau. Intr-adevar esti un om de un curaj deosebit si plin de forta si dorinta de a darui lumii noi perspective despre locuri necunoscute inca. felicitari si mult succes in ceea ce ti-ai propus sa faci pe viitor.

Ely spunea...

as vrea sa stiu dak te-ai gandit vreo data in timpul unei expeditii sa renunti din cauza oboselii si a conditiilor nefavorabile si ce anume te-a motivat totusi sa mergi mai departe inafara de pasiunea pt necunoscut.

crocodil spunea...

Hmm..nu stiu, dar m-am intrebat de multe ori. Mi se pare f. interesant cea ce faci, si de un nivel foarte inalt munca ta, astfel ca chiar nu inteleg de ce iti irosesti energia si talentul cu aparitii la emisiuni de 2 bani de genul ''razvan si dani'', programe de la realitatea tv (care e un soi de OTV2), seminarii la scoli menite a impresiona pustani de clasa a 8 a si alte chestii de genul....Alti exploratori ce nu au facut nici macar un sfert din ce ai facut tu au scris lucrari si articole ce apar in reviste si websiteuri de specialitate si de prestigiu, si nu isi pierd vremea cu media pt masele ignorante in cautare de senzational...chiar asi fi curios ce te impinge la acest lucru. e vreo obligatie contractuala sau ceva de genul?

Mihai B. spunea...

Am fost prezent la prezentarea dvs din Jibou de 1 Iunie 2009. Chiar daca citesc fiecare revista TerraMagazin, este total diferit sa auzi personal relatarile "protagonistului" din expeditiile sale uimitoare.Am fost impresionat de felul in care relatati intamplarile, deoarece cand citesti o revista zici "pai oricine putea merge acolo si acolo, si scrie o poveste" si nu prea esti interesat asa mult, dar cand auzi marturiile este ceva extraordinar. Va multumesc personal ca ati fost prezent in micutul nostru orasel, nu ma asteptam la o asemenea surpriza.O sa accesez mai des blogul si saitul sa aflu cat mai multe noutati despre expeditiile dvs. Mult succes in continuare, in expeditiile care urmeaza ;)

singur in Atacama... spunea...

Crocodil...
Merg pe ideea ca orice aparitie in media sau dintre acelea directe, cu “pustani de clasa a 8 a”, sunt benefice... pentru ca publicul larg poate vedea ca mai exista si altceva decat violenta, incultura si lupte politice.
Chiar si cei ignoranti poate mai prind o idee – si nu neaparat ca si-ar schimba gandirea si comportamentul... dar poate mai raman sa reflecteze asupra propriilor actiuni si valori.

singur in Atacama... spunea...

Ely...
pe langa pasiunea pentru necunoscut este prezenta si dorinta de autodepasire...