duminică, 3 octombrie 2010

Va multumesc, prieteni dragi

-
Am intrat pe site-urile si blogurile in care s-a scris despre boala cu care ma confrunt… si am citit sutele de mesaje primite de la voi.
Si aici pe blog, vad ca imi sunteti alaturi.
Unii imi sunteti cunoscuti… pe multi insa nu va stiu… dar cu totii imi sunteti prieteni.

Mesajele voastre mi-au dat fiori de emotie…

Gandurile de bine si vorbele de incurajare imi dau putere sa merg mai departe.
Mi-ati dat si sfaturi, pe care le voi lua in considerare.


Va multumesc din suflet, tuturor.
Si sa avem parte de sanatate, cu totii.

Va imbratisez…

-

18 comentarii:

Florea Mihai Ionut spunea...

Hmm eu nu te cunosc, dar te-am vazut pe la televizor. Nu cred ca boala iti va face vreaun rau pentru ca esti un om mult prea integrat in natura si daca natura e prietena ta si te simte o sa iti dea putere si protectie. Aduna-ti fortele si nu te identifica cu boala!

Poate ca e menita sa iti amane anumite activitati nepotrivite.

Multa multa SANATATE! Noi, cei de pe margine, doar vorbim din experiente proprii sau auzite, minunea insa are loc intre tine si Divinitate.

Iubeste-te si lasa fluxul armonios (natural) al lucrurilor sa curga prin tine eliminand orice dezechilibru.

Florea Mihai Ionut spunea...

metaforic vorbind...boala nu e decat o ocazie de a ne cucerii propriile teritorii:)

Ai cucerit lumea... ai sa sa treci si peste asta cu mult succes. Niciun drum nu e usor cand nu stim nimic despre el, ceea ce ne e necesar intr-o astfel de situatie e sa avem deplina incredere in noi. Drumul necunoscut ne scoate la iveala potentialul ascuns.

Daniel spunea...

Iti doresc multa sanatate, deabia astept sa te vad iar traversand un mare desert pe jos sau sau sa iei la pas o tara intreaga . Pentru noi toti esti un model si de aceea te vom ajuta. Numai bine!

Mircea Branda spunea...

Salut. Ce conteaza acum cel mai mult e pshicu tau, si foarte important cei care iti stau alaturi. Iti spun din proprie experienta, ca anu trecut pe vremea asta bagam la greu chimio si radio. Amu dupa 4 controale is bine, il astept pe ala mare din decembrie. Daca te pot ajuta cu ceva sfaturi sau orice, scrie-mi. Capu' sus.:))

Alice spunea...

Buna!
Sa stii ca pe site-ul Senso tv,rubrica calatorii/lifestyle, gasesti materialul pe care l-am realizat impreuna cu tine acum doua saptamani.
Sper sa fie OK.
Multa sanatate si inzdravenire grabnica pentru a putea merge intr-o noua expeditie.
Cu toata stima,
Alice Gherman

dand spunea...

am avut onoarea sa te cunosc la congresul national de speologie de la baru mare; ai prezentat foto si povestea incredibila a traversarii desertului Atacama; in numele tuturor membrilor Clubului De Sporturi Montane Hunedoara iti doresc multa sanatate!

Unknown spunea...

Salut. Am cumparat acum cateva luni revista terra, si am vazut proiectele dvs. fantastice si foarte frumoase. Va doresc Multa Sanatate si bafta in continuare cu proiectele !

Precizez ca mai citesc si acum acele reviste de demult, foarte interesante si bine aranjate !

Traiasca Terra, traiasca Romania .

Anonim spunea...

Suntem alaturi de tine, tine capul sus si nu uita sa visezi la urmatoarele ture...

ExloreTheWild spunea...

Multa sanatate!
Elevi clasei a VI -a C din scl.195 va transmit un mesaj:
Dumneavoastra ati facut atea lucruri pe care nimeni nu le-a putut face,ati fost mereu cel mai bun povestitor,ati fost al doilea tata pentru mici exploratori.Acum e randul micilor exploratori sa fie altauri de dvs. si sa va sustina.Nu va lasati doborati!Vrem sa mai ascultam povestile dvs.!

Ludo spunea...

Bafta si insanatosire grabnica!

Patachi Andra spunea...

Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc la zilele ,,Colegiului National Grigore Moisil" din Onesti! Iti doresc multa sanatate si sa nu incetezi niciodata sa lupti cu boala pentru ca doar asa poti iesi invingator! Sa ai incredere in Dumnezeu ca este mereu aproape de tine! Mult curaj!!! Iti suntem alaturi!!!

excelsior spunea...

Sa te ajute Dumnezeu sa invingi Alin.
Surmonteaza si acest pisc, interior de acesta data.
Sunt alaturi de tine, in cunostinta de cauza.
Mobilizeaza-ti TOATE resursele interioare, asa cum ai facut-o probabil de nenumarate alte ori si pana acum, si SIGUR vei invinge.
Sunt alaturi de tine, gandul meu bun... si al nostru, cei care te iubim din nestiut pentru ca ne-ai facut partasi la trairile tale, sa te insoteasca si sa iti dea taria de care ai nevoie acum mai mult decat oricand.
Cu deosebita stima, pentru tine, Costel sau cum apar pe Alpinet, EXCELSIOR.

Dudian spunea...

Salut. Vreau doar să spun că eşti un model pentru foarte mulţi oameni (în special tineri) care apreciază curajul, pasiunea, iniţiativa, plăcerea de a descoperi locuri şi oameni...ne-ai deschis ochii şi ne-ai artătat că se poate. Sincer îţi spun, cred că eşti românul pe care îl apreciez şi stimez cel mai tare şi sper din tot sufletul să treci cu bine peste toate problemele. alex.

Adrian Moldovan spunea...

Alin, eu si intreaga echipa TVA suntem alaturi de tine, avem incerdere ca toata povestea aceasta medicala nu este decat o intarziere neprogramata a viitoarei tale expeditii... pe care o asteptam cu mare nerabdare!!!
Adi Moldovan

Unknown spunea...

Hello uica Alin,

Am aflat si noi de curand ce sa intamplat. Nici nu ne-a venit sa credem cand ne-a spus bunica. Ne pare rau din tot sufletu.
Sa sti ca suntem alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa te ajute. Fi tare si nu te lasa invins de boala.
Noi suntem alaturi de tine sufleteste (ne pare rau ca nu putem si fizic) si incercam sa te ajutam cum putem din punct de vedere financiar.
Iti dorim foarta multa sanatate. Te imbratisam si te iubim mult !!!

Fam. Mary, Deny si Nelly din Franta

Remus spunea...

Un gind bun alaturi de tine!

Anonim spunea...

Am fost la o prezentare tinuta de tine la Colegiul "Emil Racovita" din Iasi si am vazut ca esti printre putinii oameneni care pun pasiune in ceea ce fac si muncesc din rasputeri pentru a-si duce la capat toate misiunile.Am ramas placut impresionata.Iti doresc multa sanatate si forta de a lupta.

Rose Aura spunea...

Sa-ti dea Dumnezeu sanataea de care ai nevoie si sa te faci bine!