luni, 24 ianuarie 2011

Tratamentul

-

Zilele trecute am avut a cincea serie de citostatice…


In tot acest timp, boala ca atare nu a dat semne ca ar fi progresat in rau.

Doar ca mi-e rau de la medicamentele acestea pe care le primesc, fiind foarte puternice... plus ca au un efect cumulativ.
Pe masura ce se aduna seriile astea, substantele nocive se acumuleaza in corp si dau efecte colaterale tot mai nasoale. Am aproape in permanenta o stare de rau generalizata, cu dureri de cap, palpitatii, oboseala la orice efort cat de mic, lipsa de vlaga... mi-a cazut parul si a trebuit sa ma rad pe cap...
Sper totusi sa faca si ceva bun in corp, iar la final - in februarie - tratamentul sa se finalizeze cu rezultatele scontate.

Caut sa fac fata situatiei continuand cu o alimentatie cat mai sanatoasa... imi mobilizez psihicul... ma bucur de fiecare zi si de toate gandurile bune pe care le primesc de la cei din jur.


La mijloc de februarie cand voi termina tratamentul voi face o serie de investigatii care imi vor arata starea de moment... atunci vom vedea daca boala a mai evoluat sau nu pe undeva prin corp, in tot acest timp.

Este o boala care tace si face.
Poti face tratamentul... sa nu ai pe moment semne de schimbare in rau a sanatatii... si totusi, cu toate astea, sa te trezesti peste ceva timp ca lucrurile se complica si ca boala de fapt se extinde.
Iar tipul de cancer pe care il am e rezistent la radioterapie si la citostatice.
Deci lucrurile, in ansamblul lor, nu sunt foarte Ok... dar am speranta!


PS. Simplu spus, boala este liposarcom de tip mixoid. Aici puteti vedea Buletinul anatomo-patologic, pe care este detaliat intregul diagnostic.

-

17 comentarii:

Marcel Eremia spunea...

of...

catalin petru spunea...

Doamne-ajuta! Bafta!

Poate-ti aduce un micron de optimism clipul de aici

http://catalin.petru.ro/2011/01/in-loc-de-televizor-aveti-clipurile-ted-in-limba-romana/

Anonim spunea...

Multi oamen se gindesc la tine Alin.
Ma bucur sa aud vesti si sper sa fie din ce in ce mai bune, totul este sa poti avea in continuare un moral "in forma" :-), organismul si medicatia vor face restul.

Sint alaturi de tine.
Remus :-)

dand spunea...

ai depasit atatea bariere pana acum! stim ca esti un luptator! suntem alaturi de tine!

mihpam spunea...

Te-ai descurcat în situatii dificile ce pareau fara iesire si ai izbândit. Esti un luptator si cu vointa si putin noroc, vei depasi momentul. Trebuie! Sus inima si curaj! Suntem alaturi de tine!

CalinC spunea...

bafta si de acum inainte

Liliana spunea...

Sa-ti ajute Dumnezeu sa mergi mai departe!

Dudian spunea...

Nu pot să sper decât că peste nu foarte mult timp vei înlocui aceste posturi "informative" cu cele care îţi stau atât de bine scrise de prin cine ştie ce colţ uitat al lumii. Doamne ajută, mult noroc.

Anonim spunea...

Mult curaj!!! Cel mai important este sa lupti chiar daca uneori iti este greu!! Sa ai incredere in Dumnezeu, el te insoteste mereu!!

Anonim spunea...

Multa sanatate! Tu ai fost tot timpul un invingator sigurat vei trece cu bine si aceasta bariera.

cosmina spunea...

nu uita sa te rogi.. Dumnezeu este tot timpul langa tine, esti puternic, vei reusi sa treci peste aceasta povara! te voi purta in fiecare seara in gandul meu atunci cand ma voi ruga Domnului.

Charlie spunea...

Lupta pana in ultima clipa. Observ ca esti relativ reticent in privinta posibilitatilor de vindecare, dar incearca. Mobilizeaza-te psihic si fizic. Stiu ca din exterior e usor de vorbit... La urma urmei noi suntem perfect sanatosi. Dar lupta... Cu mandrie... Pana la capat!
Multa sanatate iti doresc! Esti un exemplu.

codruta belean spunea...

Si noi , cei de la Kiss ne gandim mereu la tine, iti suntem alaturi si iti dorim sa te faci bine cat mai repede.Esti si vei ramane un exemplu pentru multi dintre cei care te-au cunoscut.Ramai la fel de optimist cum te stiam si ... capul sus!
Te pupam.

alexandra spunea...

am citit ca faci un tratament foarte dureros. iti pot recomanda o terapie foarte eficienta, care iti poate alina durerile si chiar ameliora starea de sanatate. terapia se numeste bowen, si este extrem de eficienta. mama mea este terapeut si a avut cazuri de cancer. pacientii nu mai simt atat de acut efectele citostaticelor si se simt mult mai bine. este o terapie care functioneaza pe sistemul celulei stem, iti reda starea de sanatate de la nastere. ti-o recomand cu caldura. te poti si interesa pe acest site, daca rezonezi cu asa ceva http://www.bowtech.ro/ sanatate

Silviu Maduta spunea...

Imi imaginez ca intotdeauna v-ati planuit in detaliu calatoriile temerare si solitare pentru care va admiram cu totii. De asemenea, banuiesc ca ati contat exclusiv pe fortele proprii si pe armonizarea acestora cu cele ale naturii.

Acum de ce sa faceti altfel?

In felul ei, boala este un altfel de drum.
Daca va veti hotari sa-l parcurgeti "cu pasul", asa cum stiti cel mai bine - in niciun caz cu "autostopul", cum faceti acum - sunt sigur ca la capatul lui veti fi sanatos si mai puternic decat inainte.
("vom fi ce-am fost si mai mult decat atat" - Petru Rares).

Sa fie oare un semn ca vi s-a sugerat a doua oara sa incercati terapia BOWTECH/BOWEN (made in Australia, pe unde ati fost si dvs.)?

Va doresc sanatate si asteptam vesti bune de la dvs.

Andreea spunea...

Alaturi de tine, Alin! Ma rog sa iesi invingator din incercarea asta.

Anonim spunea...

imi pare rau ca te-ai imbolnavit... totusi cancerul se poate invinge, cu vointa si apa distilata. Postul negru, de vreo 40 de zile te-ar putea vindeca si sa si scoata otravurile pe care le-au bagat medicii in tine. daca te descurci cu engleza, du-te pe curezone.com, este un site cu foarte multe forumuri despre medicina naturista, la forumul cu postul negru ii zice "water fasting", multi oameni au tinut post negru si s-au vindecat de niste boli asa zis cumplite. un alt forum foarte interesant de pe site este cel despre iod, "iodine".
daca nu intelegi engleza si vrei sa te vindeci, poti sa-mi scrii la sylv1231@hotmail.com, o sa te ajut cu traducerile de pe site. daca nu intelegi EXACT ce scrie pe site,nu te apuca de post fiindca poti sa mori destul de usor.