luni, 14 februarie 2011

Concertul

-
A mai trecut o serie de tratament...
M-am simtit mult mai rau ca in turele anterioare.

Medicamentele contin platina si se acumuleaza de la o serie la alta, ducand in corp la o intoxicatie cu metale grele.

Si de data aceasta, am primit mesaje si telefoane de sustinere de la toti cei din jurul meu.
Iar in urma cu cateva zile, in Club Nerv din Arad a avut loc un eveniment deosebit - un concert umanitar, cu strangere de fonduri, dedicat mie.

In doar o saptamana, un nucleu de prieteni au reusit sa adune in jurul lor artisti - in primul rand... apoi presa, radio si Tv, site-uri si bloggeri, firme si ONG-uri...
Toata aceasta miscare a facut ca, in seara concertului, interiorul Clubului Nerv sa devina neincapator.

Unii imi sunt cunoscuti, dar multi dintre cei implicati sau prezenti la eveniment nu m-au stiut anterior si nici nu stiau de problema cu care ma confrunt. Cu totii au pus insa suflet si a iesit un lucru minunat.

Tin sa multumesc din inima tuturor pentru tot ceea ce s-a intamplat.
Gandurile imi sunt catre voi, prieteni dragi...


Multumiri

initiatorilor - Melinda si Sebastian
Elena, Cristina, Dorel, Fly...
actritei Carmen Vlaga si trupelor - B.TON, GEONOSIS, MARIS, QUATERNION, DJ REGGIE...
media - Info TV, Baricada TV, Radio Magic FM, Observator, Adearul de seara, www.campusarad.ro, www.newsarad.ro, www.artv.ro, www.onlinearad.ro, www.wwmp.ro, www.vestic.ro, www.allpress.ro - si tuturor celorlalte site-uri si bloggerilor care au preluat informatia...
firmelor - Letra Set, Peck Media Consulting, Foto Studio Enigma...
Foto Club Arad, Speowest, Condor Club, Fundatia "Punct", Primaria Arad...
si gazdei - Club Nerv.
-

4 comentarii:

Anonim spunea...

Imi face placere sa aud ca oamenii pot fi uniti in astfel de momente.
Cind mai ai timp si dispozitie mai scrie cite ceva; ma bucur sa aud vesti de la tine si sper sa fie din ce in ce mai bune.

Remus

Anonim spunea...

Te iubim mult ai grija de tine!!! Iti multumim ca ne informezi de tot ce se intampla cu tine!!! Dumnezeu este alaturi de tine...sa nu te dai batut pentru ca esti un invingator!!:):)

Andra

Sorin Slavu (slavu_sorin@yahoo.com) spunea...

Buna Alin!
Am aflat abia azi despre situatia ta.
Cred ca este un moment de rascruce. Dar chiar in aceste momente ajungem sa pretuim cu adevarat viata si Datatorul ei. Cei care trec peste astfel de momente sunt cu mult mai castigati decat cei care duc o viata lineara nevalorizata. Cu ce ar putea ei sa compare viata din belsug daca nu au un etalon ?
Oricum ar fi, eu cred ca e intelept sa nu reusesti singur! Suntem slabi ca si creaturi. In astfel de momente omul renunta la mandria sa si doreste instinctiv si natural sa se apropie de Dumnezeu, Creatorul.
Iti doresc nu doar sanatate! Iti doresc sa fii intelept si sa tratezi cu pricepere ce ti se intampla. Nu pot sa inchei mai potrivit decat sa iti sugerez sa citesti Psalmul 23.
In spiritul celor spuse mai sus, sunt alaturi de tine!

Cristian Buica spunea...

Cristi,
acum am vazut mailul tau despre Alin. Daca poti, spune-i ca singura lui sansa sa scape, la diagnosticul pe care il are, e in China. Nu stiu sa-ti dau date clare, stiu doar ca doar chinezii stapanesc niste metode de terapie care fac pentru noi minuni. Daca Dumnezeu vrea, va gasi o clinica acolo care sa-l primeasca. Trebuie sa caute.

Lili