duminică, 25 ianuarie 2009

Informatii eronate in media....

-
Cateva aspecte vreau sa le clarific - lucruri care au aparut eronat in media australiana si preluate ca atare in intreaga lume (inclusiv in Romania).
De aici probabil si unele comentarii rautacioase asupra incidentului.

1. Nu m-am ratacit nici un moment.
In aria respectiva nici NU aveam cum!

Terenul este valurit in zona si pe orice damb urci vezi monolitul Uluru, stancile Olga si intre ele stii ca e localitatea Yulara.
NU ai nevoie de harta, de GPS sau altceva pentru a stii directia de reintoarcere spre Yulara.

GPS-ul insa mi-a fost de mare ajutor la incident, cand pilotii au stiut exact locul in care sunt. Va dati seama ce insemna altfel, sa ma caute pe sute de km patrati...

2. NU am plecat cu doar 4 litri de apa la mine!!!

3. Si surpriza!!!....
terminarea stocului de apa, respectiv deshidratarea au aparut datorita altor probleme.
Deci nu deshidratarea a fost problema principala ci aceasta una secundara, ca rezultanta a altora...

Despre ce s-a intamplat de fapt, vom vorbi insa intr-o alta zi.
:)
-

17 comentarii:

Anonim spunea...

Oricum ar fi fost, si ma gandesc ca nu ti-a fost usor, e bine ca esti ok si ca poti sa continui ceea ce ti-ai propus.Exista intotdeauna rautaciosi si persoane care cred ca stiu totul dar cand trec ele insele printr-o situatie limita nu fac fata si tot ce pot face e sa critice si sa improaste cu noroi eforturile altora.Asa a fost si asa va fi intotdeauna.
Bafta multa in continuare si mult noroc. Si abia asteptam sa vedem pozele si sa ne povestesti aventurile prin care ai trecut.

Dan Gheorghe spunea...

multa bafta alin!

Dan Gheorghe spunea...

ai dreptate cand spui ca in romania primesti pumni in cap, orice ai face. asta e tara in care traim. pararea mea e ca tu, ca si alti romani care au ajuns prin fortele proprii, in expeditii in locuri deosebita, voi temerarii, faceti pentru imaginea romaniei de 1.000 de ori mai mult decat toate campaniile oficiale care incearca sa cosmetizeze imaginea tarii noastre.

DaniM spunea...

Draga Alin, nu mai da atentie rautatilor care se scriu si care se spun,...si...mai ales interpretarilor! Tre sa castige si presa o paine...
Ne bucuram ca esti bine si iti tinem cu totii pumnii sa treci cu bine peste expeditie!
Stii cum e...cand vulpea nu ajunge la struguri...spunde ca sunt acri...As vrea sa ii vad acolo in locul tau pe toti cei care au comentat aiurea...Caci dupa razboi...multi viteji se arata...
De acasa din fata computerului...toate par realizabile si super usoare...Insa, pe bune, cine s-ar incumeta sa faca ceea ce faci tu?

Bafta multa!
Dani

Anonim spunea...

Salut Alin

Bine ca te-ai refacut repede si ca esti gata de continuarea expeditiei ! Asteptam continuarea expeditiei.

Unknown spunea...

Imi pare bine sa aud ca nu a fost asa cum a vrut presa sa fie... Alin,stii cum se zice: Noi sa fim sanatosi! Sa ai parte numai de bine acolo si sa dea Dumnezeu sa nu mai ai parte de necazuri de orice gen ar fi ele...Multa bafta si drum bun oriunde ai fi!

Anonim spunea...

Bine ca totul e in regula. Multa bafta in continuare

Anonim spunea...

Draga Alin,
Tot respectul pt ceea ce faci,este pur problema ta cum o faci si motivele pt care o faci.Eu unul nu as face asa ceva pt ca mi se pare de o inutilitate crunta ceea ce faci si nu vad nici un act de eroism in a-mi risc viata aiurea prin deserturi la capatul lumii.Cum spuneam,ma abtin sa te critic insa nu pot sa nu remarc inconstienta de care dai dovada.La experienta ta ar trebui sa fii mult mai pragmatic ca sa poti discerne intre inutil si esential.
Altfel,multa bafta si putere in spirit.

Anonim spunea...

Multumita informatiilor astea chiar eronate am aflat si eu , un ignorant pana acum, de existenta ta. Ce pot sa spun mi-ai captat atentia cu cele traite de tine pana in prezent, m-ai captivat. Sfaturi stiu toti sa dea eu ma abtin. Tot inainte si succes in continuare. Voi urmari in continuare ce faci si astept si eu imagini noi.

Cris_20bas spunea...

Multa Multa bafta in continuare. Eu zic ca vei reusi, iar pe cei care debiteaza numai porcarii nu-i asculta. Vorba uneia de mai jos, Noi sa fim sanatosi!
PS: astept un vernisaj cu poze in Arad!

AGC spunea...

Draga Aline,
Din nefericire, inca, unii ziaristi redau realitatea altfel, pentru a atrage atentia asupra celor scrise de ei, pentru a fi citit si recitit, a crea senzatii cat mai mari cititorilor. Din pacate, aceasta este cruda situatie, in anumite articole scrise de unii ziaristi. Te rog nu te consuma de ceea ce se spune, necorespunzator cu realitatea, ca numai rau iti faci, si nu bine, si nu ai nevoie, tocmai acum, sa te consumi cu ceea ce nu trebuie.
Analizeaza realist ceea ce se scrie despre tine, si ceea ce ti se intampla tie acolo, si preia numai ce iti poate fi util tie, si ceea ce este conform realitatii. In rest, nu lua in considerare, ca nu ai timp pentru asa ceva, ca-ti faci numai rau.
Multumeste-le intotdeauna tuturor ziaristilor care scriu despre tine, chiar daca unii, cateodata,mai gresesc dintr-un motiv sau altul. Fii tare, asa cum te stiu, si cum ai fost in expeditiile pe care le-ai realizat pana acum cu foarte mare succes, ca ai experienta, antrenamentul si inteligenta necesara sa realizezi cu mare succes si aceasta, enorm de riscanta, expeditie, plina de greutati. Mai ales ca nu ai toate echipamentele necesare unei asemenea expeditii riscante, din lipsa fondurilor pentru expeditie.
M-as bucura daca s-ar gasi si alte persoane, firme, organizatii, care te-ar ajuta financiar, sa realizezi cu succes aceasta expeditie riscanta.
Cu stima,
Mult succes si ai incredere in tine!
Ardelean Gheorghe Cornel - Scriitor/Filozof

Anonim spunea...

Atat de multe informatii eronate, incat ar trebui sa ne fie rusine... atat presei romanesti, dar mai ales celei australiene !

Sa te faci bine si sa ne povestesti si noua ... dupa ce termini expeditia. Bafta !

gyges77 spunea...

Ma bucur ca esti din nou "in sa". Iti doresc putere in a calca pe urmele marilor exploratori romani Sever Pleniceanu, Grigore Stefanescu, Constantin Dumbrava, Florica Sas, Mihai Tican-Rumano, si multi altii... Asteptam vesti proaspete.

Andrei spunea...

Mult succes in continuare, Alin! Tu fa ceea ce stii ca ai de facut, cainii latra, ursul merge.

Anonim spunea...

Oameni buni,cine a vazut filmuletele cu Alin in Australia?Ca pe site-ul revistei Terra Magazin este pustiu.Citeva vorbe aruncate in lehamite.

gyges77 spunea...

Mihai, intri autentificat pe site, apoi in sectiunea "Interactiv", "Video". Alegi una din cele 3 (deocamdata) teme, dupa care, la fiecare, in dreapta sus, faci click pe "Galerie video". Ieri am vizionat 4 filmulete de-ale lui Alin din Australia, mai precis filmate in Barrington-Tops si la Uluru. Ieri a mers "smecheria", astazi vad ca nu-mi merge nici mie. Or fi avand ei ceva probleme cu situl.

gyges77 spunea...

Mea culpa... galeria video de pe situl Terramagazin merge perfect, dar m-am autentificat eu gresit.