sâmbătă, 31 ianuarie 2009

R.A.I.

-
Dupa incidentul din 21 ianuarie am petrecut doua zile in spital.
La refacerea mea au contribuit o serie de cadre medicale, a fost nevoie de aparatura, mi s-au pus la dispozitie o serie de utilitati.
Toate acestea au dus la niste costuri, suportate in final de catre Roumanie Assurance International S.A. (R.A.I.).

Tin sa multumesc conducerii acestei societati, pentru intelegere si sprijinul acordat.
-

4 comentarii:

Anonim spunea...

am auzit numai lucruri bune despre acesta societate( RAI Asigurari)

acest email imi confirma ca sunt seriosi si merita sa te asiguri cu incredere la ei

mult succes in continuare!

Anonim spunea...

Alin TOTORAN, iti multumesc mult pentru stirile trimise. Sunt mandru ca sunt contemporan cu tine. Sa-ti dea Domnul puterea fizica si mentala sa poti duce la capat temera expeditie. Prin tine dam dovada lumii ca noi, romanii, suntem intr-adevar un popor temerar si cunoscut in lume. Felicitari Alin, si, DRUM BUN, acolo la "capatul lumii" Suntem cu inima alaturi de tine in ciuda distantelor geografice enorme ce ne despart. Multa, multa sanatate si...sa te intorci in tara victorios.

Cu multa prietenie,
prof. Mircea PELEA
Scoala nr. 16 Bucuresti
jurnalist profesionist
redactor TV
jurist

Anonim spunea...

Am citit cu mult interes toate cele relatate pana acum.Cei din scoala nr.147 va doresc sa aveti parte de o expeditie fara evenimente neplacute si sa o duceti la bun sfarsit. Mult curaj si multa petere.

Anonim spunea...

'Daca gindurile noastre pot sa te ajute.....pot sa te asigur ca ai intrat in inimile noastre datorita actelor tale ....Suntem mandri ca esti roman de-al nostru si ai avut cutezanta sa aspiri la aceste ''contacte,,cu alte locuri,populatii,civilizatiiRESPECT pt modul cum ai facut-o,,fara saintri cu botoseii''judecand ,ci respectuos acceptand Diversitatea,Diferenta..Cu totii suntem cetatenii planetei Terra....In ce priveste micile rautati ale concetatenilor nostri iti reamintesc proverbul;,,biserica din sat nu face minuni'' DECI......SUCCEES SUNTEM ALATURI DE TINE