duminică, 22 februarie 2009

Modificari

-
Mi-am schimbat traseul!

Ajuns in capatul estic al muntilor Petermann, am lasat deoparte varianta initiala ce m-ar fi dus prin mica comunitate de aborigeni Areyonga. Ajuns aici, riscam sa nu primesc apa deloc, chiar daca crapam + plata unei amenzi consistente, neavand autorizatie de acces in zona (care e obligatorie).
Cu toate riscurile acestea, pornisem pe ideea ca trec prin Areyonga, fiindu-mi drumul cel mai scurt spre craterul de meteorit Gosse Bluff.
Dar am dat deja de lucru autoritatilor… si mi-am zis ca nu e neaparat cazul sa devin din nou subiect de stiri…

Prin urmare, coborat de pe terenul stancos, mi-am continuat drumul spre est.
Am avut parte de o noua portiune de desert, relativ plata, cu peisajul deja cunoscut – iarba tepoasa si aglomerari de tufe si copaci… nisip… caldura infernala si cohorta de muste fiind oricum, atotprezente.

Astfel ca dupa sase zile peste Petermann Hills si bucata de desert, cu apa dramuita la minim… in ultima zi mai mult fara!... am ajuns in cele din urma la raul Finke…
-

Un comentariu:

Anonim spunea...

In ultima saptamana stirile venite dispre Australia aratau dezastrul provocat de incendiile de padure.Din moment ce nu pomenesti nimic despre acest lucru,inseamna ca traseul tau nu traverseaza acele zone(mi se pare logic din moment ce itinerarul tau e prin zona desertica).Numai bine in continuare!