sâmbătă, 28 februarie 2009

Probleme cu ochii

-
De mai bine de doua saptamani ochii imi sunt rosii, plini de sange… si imi supureaza mai tot timpul.
Peste noapte supurarea se usuca, pleoapele se lipesc si efectiv, dimineata nu-mi pot dezlipi ochii! Trebuie sa-i umezesc putin si sa-i curat, sa pot vedea si eu lumina zilei…

E o infectie… vreo conjunctivita…

Imi pun picaturi – 2-3 zile e mai Ok… supuratia se mai atenueaza… dupa care iar revine din plin.
Roseata… sangele… nu apuca insa sa dispara deloc.
-

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pt problema cu ochii...cand spui ca sunt plini de sange vrei sa spui ca;sunt injectati...iritati,,,??/picaturile care le ai sunt pt conjuncttivita ?este f.important deasemenea sa-i protejezi de vant ...de soare..nisip...si mai ales de o suprainfectie.Esti alergic sau alta este cauza?Deasemenea cu ''mijloacele de bord''trebuie sa-i dezinfectezi;apa fiarta racita ,,,+ochelari pt protectia lor.....Nu neglija ochii....eventual un consult la oftalmolog daca persista si este posibil...Pe cand ,,primul contact uman''?Asteptam vesti ....mai bune!!!Nu te lasa asteptat,,,,(oricum o facem.).

gyges77 spunea...

Din cate ne spui, problema cu ochii pare destul de serioasa. Nu e din cauza soarelui puternic? Sper sa nu se agraveze, si sa-ti revii cat mai curand. Iti suntem alaturi.

catalinpetru spunea...

sante

Anonim spunea...

hai ca prea le faci deja telenovela....sunt ''cu ochii'' de mult timp pe turele tale, pt. care sincer ai tot respectul meu...si pt care te invidiez..sincer!!...si ok, e vorba de explorare in locuri exotice...dar care chiar neumblate nu sunt..nici de departe....gen desertul rece din atacama cea plina de sosele, sau australia cu zona uluru f turistica..etc etc....eu zic ca si dai intentionat o nota prea dramatica la expeditiile tale...nah..acu unii ar zice..nu te baga in ceva ce nu ai mai facut...corect asta...dar recunoaste ca intentionat mai dramatizezi pataniile..de dragul publicitatii..defapt reclama aduce veniturile..si bugetul pt alte ture...nui asha?..te rog nu ma intelege gresit..cea ce faci eu apreciez, si mi se pare deosebit..si iti urez noroc in continuare la cit mai multe aventuri reusite....si sa auzim de bine!!....p.s...pe cind un plan de amazon sau irian jaya?