marți, 24 martie 2009

Dileme... neclaritati...

-
De ce “primul”… singurul”?
De ce “explorator”?
Care e castigul societatii de pe urma proiectelor initiate si ce aduc ele asa deosebit?
… si altele de gen…

Voi lua la rand toate aceste dileme, incercand sa clarific lucrurile.
Am spus ca o voi face cu ceva timp in urma, cand inca eram in desert… vazand, in urma unor comentarii aparute, ca sunt persoane cam nedumerite in ceea ce ma priveste si proiectele derulate.

Am terminat munca de teren… urmand acum partea de comunicare.
Asta insemnand expunerea rezultatelor adunate – foto si informatii diverse – la care se adauga dialogul cu dumneavostra… mult mai amplu decat cel sustinut din salbaticie.

Pe moment, ordonez fotografiile, incercand sa vad ce s-a adunat in cele doua luni efective de umblat prin deserturi. O sa-mi continui munca si pe drumul spre casa.
Maine dimineata iau un prim avion din Alice Springs… mai urc pe rand in alte trei… ca intr-un final, vineri la ora 14,40 sa aterizez pe Otopeni, Bucuresti.

Pana la o noua "reauzire", toate cele bune!
:)
-

5 comentarii:

Aurel Salasan spunea...

Felicitari de la Arad...ti-am urmarit blogul pe tot parcursul expeditiei; ai facut o treaba exceptionala! astaptam sa vedem pozele si sa ne povestesti cand vii in Arad.
Felicitari inca odata!

Anonim spunea...

Ceau Alin. Felicitari pentru inca o expeditie reusita. Asteptam cu interes o expozitie foto la sala Clio

Anonim spunea...

toate cele bune si de la oradea! ai reusit sa faci un lucru cvasi-imposibil!!! ma inclin
Alin K

Dan Gheorghe spunea...

adevarul e ca intr-o lume in care ne invartim doar in scandaluri politice si economice, in care oamenii alearga dupa hrana zilnica sau tot felul de alte maruntisuri, un calator ca tine pare ciudat in dorinta sa de-a ajunge departe, pe taramuri neumblate. dar cu siguranta ca tu esti cel normal, nu aia care se imbata cu iluzia banilor si a puterii.

Anonim spunea...

Asteptam vesti din tara...deja...Bine te-ai intors acasa!!!FELICITARI.....ASTEPTAM...marturii a ,,traversarii''facuta.Nu te lasa asteptat...pe site...